" />
Producten
heartDon't forget...

14th February
it's Valentine heart


-kiss- Bet Bee
Wauw... Kijk nou!
Choc & Schotel

Choc & Schotel

€ 12,95
Nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
Portrettekening 5 2
Aan de hand van een goede digitale foto tekenen wij met potlood voor u een prachtig portret op stevig glad papier van A4 formaat.

Uw lief, uw kinderen, uw ouders of uw trouwe viervoeter... alles kan. Leuk om cadeau te doen, geweldig om cadeau te krijgen.

Hoe werkt het?

U bestelt een tekening door het in uw winkelwagen te plaatsen. U vult uw gegevens in en betaalt. U ontvangt direct een orderbevestiging op het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Hierin staat ook uw ordernummer. U kunt uw foto tijdens het bestelproces uploaden, maar u kunt de digitale foto ook per e-mail naar ons sturen onder vermelding van uw ordernummer. Het e-mailadres is info@betbee.nl.

Heeft u geen digitale foto? Dan kunt u van de papieren foto ook zelf een digitale foto maken. Let dan wel op, dat er geen schittering ontstaat op de foto òf u stuurt de foto per post naar ons op. Neem dan wel eerst even contact met ons op.

Als de tekening klaar is, sturen wij u per e-mail een kopie ter goedkeuring. Indien u het nog niet eens bent met het eindresultaat, geeft u dit aan en gaan wij ermee aan de slag... Net zo lang tot het portret helemaal naar uw zin is.
Bestanden bij bestelling:
Upload hier uw foto

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 39,95
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

7-10 dagen

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Hartelijk dank voor uw review. Het kan enige minuten duren voordat deze zichtbaar is op de site.

cora -

echt super blij met de tekening van mijn overleden ouders, deze samenstelling van portretten is gemaakt door Bet. Heel knap gedaan zonder dat je iemand hebt gekend die personen zo kunt tekenen. Zo echt als of ze zo van de tekening af kunnen lopen, echt geweldig knap gedaan, keep on going Bet, nogmaals bedankt

lenie -

Graag wil ik vermelden dat er een portret van mijn vader is gemaakt door Bet en daar ben ik ontzettend blij mee. Heel knap als je iemand niet gekend hebt en dan deze persoon zo goed kan weergeven. Het is precies zoals m'n vader was. Vooral de ogen zijn heel goed en dat ondanks z'n bril.Het resultaat is treffend! Deze dame heeft talent! Ga zo door.Bedankt!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
rekeningnummer: NL49INGB0006350504 KvK: 60042788 BTW nummer: NL127058825B02
Welkom bij Bet Bee...
 
Om u optimaal te kunnen laten
genieten van onze webshop,
maken wij gebruik van cookies.
Blijft u op deze site, dan gaat
u hiermee akkoord. 
Vanzelfsprekend slaan wij geen
persoonlijke gegevens op.
 
Bee Creative, Bee Original!